Mijn eigen Pavlova geslaagd!

Paflova Anne-Belle

2 maand geleden ben ik met mijn dochter Anne-Belle en haar beste vriendin Lois galajurken wezen uitzoeken voor het examenfeest.
Oké, ik weet wat voorbarig maar de dames wisten zeker dat ze zouden slagen.
Toen ik mijn dochter zag moest ik denken aan Anna Pavlova.( ja ik denk altijd aan eten).
De Russische ballerina waar de meest geweldige taart naar vernoemd is.
De Pavlova.
Ja, en dan komt toch de datum van de uitslag…. wel niet wel niet.
Ik durfde eigenlijk geen taart te maken.
Dus compromis… de Pavlova.
Ik had de merinque de avond ervoor al gemaakt.
Dus 1 telefoontje en dan is het gewoon opmaken.
Nou mijn Pavlova is geslaagd haar beste vriendin ook helemaal top.

Rijkelijk bedekte Pavlova

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?