Kijk…..hier word ik nou blij van.

107
Kijk dit is gewoon genieten, mijn mobiele werkplek heb ik vanavond naar buiten verplaats.
Vanmiddag was het gewoonweg te warm voor mijn laptop.
Maar met deze temperaturen ga ik tot in de late uurtjes door.
Wat kan het leven mooi zijn.
58
Waar ik ook zo blij van word is  Marcipano smeerbare Marsepein.
Op de Taste of Amsterdam vorig jaar heb ik voor het eerst kennis mogen maken met de producten van Marcipano.
Ze hebben spread, ijs en truffels.
Op hun vrolijke site en in hun creatieve kookboekje staan prachtige recepten, zowel zoet als hartig.
Marcipano verraste mij met een mooi pakket ingrediënten, dus vanmiddag aan het bakken geslagen en op deze heerlijke avond het recept uitwerken.

Pink Porky nectarinetaart
107

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: