Geen gemekker, dit is gewoon lekker!

86

Vandaag ben ik verrast met een heerlijk pakket van de Bettinehoeve.
Ik heb altijd gedacht dat Bettine de naam van de eigenaresse van de hoeve was maar niets is minder waar.
Bettinehoeve ontleent haar naam aan het zeventiende-eeuwse woord ‘bettine’, dat ‘geit’ betekent
Johan Ewijk begon in 1982 met het melken van twee geiten.

Hij maakte er geitenkaas van. Nu dertig jaar later is de Bettinehoeve marktleider in Nederland
Dus aan de slag met deze heerlijke geitenkazen.
78
Bedankt voor deze lekkernijen Bettinehoeve!

Aubergine, worteltaartje met geitenkaas
86
 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?