Viva España……. Tijd voor Sangria

Ja, op onze bestemming in Spanje aangekomen.
Als we nu allemaal even helpen om de koffers…….
en weg zijn de kinderen.

maakt het uit, nog even doorpakken en dan is het tijd voor een heerlijke koude Sangria.

De traditionele Spaanse Sangria blijft lekker.
Deze wordt vaak geserveerd in een kan met houten lepel.
Vaak is de originele Sangria op basis van rode wijn.
Maar de vele variaties zijn minstens net zo lekker.
Ik heb hier een aantal varianten.

Variaties
400px-Sangria_,_my_favorite[1]Nouja, wat

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?