
De tortilla Española (Spaanse omelet) maakt een wezenlijk onderdeel uit van de Spaanse keuken
De tortilla wordt gekookt in olijfolie en bestaat uit gebakken en dungesneden aardappelen met ei.
Op elke Spaanse menukaart is de tortilla wel te vinden. Hij kan warm of koud en als maaltijd gegeten worden. Als tapa of als sandwich is deze omelet ook heerlijk.
Tortilla Española
Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten