Blauwe kaas salade met gerookte kip en blauwe bessen

salade3
We zijn druk bezig met de verbouwing van de keuken.
Ik hoor al dagen: ma waar heb je dit gelaten, …..ma waar ligt dat?
Nu is door onderzoek aannemelijk geworden, dat door het eten van de blauwe bes, je geheugen problemen verminderen.
Dus nog een week blauwe bessen eten. Ook geen straf.

recept Blauwe kaas salade met gerookte kip en blauwe bessen

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?