Sorry!!!

image

Sorry geen recept vandaag, morgen komt de keuken… en alles moet weer op het laatste moment.

Maar als het een beetje mee zit, is morgen alles klaar of anders overmorgen.

Ben er ook wel klaar mee. Pannen onder de trap, pannen in het tuinhuisje, pannen in de schuur.

Heb ik een pan nodig kan ik ze niet vinden!!!

Ps. Deze heb ik al uitgepakt, ik kan niet wachten om ermee te werken.

aeg

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?