Herken jij dit ook, een overvolle vriezer?

tilapiasate

Ooh….. in de aanbieding koop maar. Kan wel in de vriezer, prop, prop.
Oeps, bij het uitpakken en inpakken naar nieuwe vriezer, schok ik wel even.
Hoezo goedkoop? Dit is gewoon eeuwig zonde.
Ik had met mezelf afgesproken, alles voor mei 2015 weg ermee.
Nou gelukkig bleef de tilapia liggen.
De kinderen hebben zin in barbecue, laat ik dan maar gelijk iets lekkers maken.

Honing ketjap tilapia met katenspek (BBQ)

recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?