Broodjes uit de bloempot

bloempotbroodjes
De maandag komt bij mij altijd een beetje moeizaam op gang.
Vaak maak ik dan gewoon een lekkere pan soep. Mijn familie vindt dit geen volledige maaltijd.
Dus even kijken wat we nog in de kast hebben om ze op hun wenken te bedienen. Ik heb nog zwarte olijven, peppadews, tijm, rozemarijn van gisteren overgehouden. ( Pollo alla Miranda).
Katenspek van eergisteren ( Honing ketjap tilapia).
Yep, hier kan ik wel iets leuks van maken.

Recept Broodjes uit de bloempot.

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: