
Afgelopen weekend waren we in Ellecom. Mijn zwager was 60 geworden en mijn neef 30.
Er hing een enorm varken aan het spit te draaien. verzorgd door: Eten van Arie

Heerlijk! En ja, dan ga ik al weer denken, wat ga ik eens doen met varkensvlees.
Om mijn nieuwe oven maar gelijk van jetje te geven, ging ik voor pulled pork uit de oven worden. Het vlees moet namelijk 6 uur garen. lijkt pittig maar het varkentje is zo gewassen.
Recept
Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten