Arnhemse madammekes met witte chocolademousse en verse vruchten

Arnhemse maddammekes
Even doorborduren op afgelopen weekend, Ik werd wakker in Ellecom in B&B Middendorp.
Bij de koffie natuurlijk een streekkoekje. en als je in de buurt van Arnhem vertoeft, kan je niet om de Arnhemse meisjes heen.
Roald Dahl schreef al over dit heerlijke koekje in zijn boek: “Roald Dahl’s Revolving Recipe”. Nou Roald, de meisjes zijn onder mijn handen al aardige madammekes geworden.

recept Arnhemse madammekes

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?