Leerzame ochtend

aeg3

Vanmorgen al vroeg naar Alphen a/d Rijn, om een AEG Kookworkshop te volgen in het Electrolux Experience Center. Bruikbare tips gekregen van Mireille Timmerman van: De Engel van Bacchus.
Maar nu weer snel de keuken in, vanavond eten we Bami met Gamba’s en verse groenten.
Geef me een uurtje dan staan het recept op de site.

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?