Gehaktbrood/Meatloaf

brood
Als je dit gehaktbrood gaat maken, geef ik je 1 tip mee.
Verstop hem gelijk. Deze meatloaf is precies 10 minuten geleden uit de oven gekomen, en de helft is al verdwenen.
Hij is ook wel heel erg lekker! Koud ook. Helaas gaan we dat vandaag niet meer beleven.

KLIK hier voor Recept gehaktbrood/meatloaf

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?