Gevulde puntpaprika’s met tonijn en quinoa

puntpap

Gewoon even een lekker voorafje. Ik heb nog allerlei ingrediënten over van afgelopen week. En ik heb nog een zakje quinoa. Een super food die ik al tijden heb liggen, maar een product waar ik eigenlijk nog nooit mee gewerkt heb, dus de keuken in.

KLIK HIER voor recept: gevulde puntpaprika’s met tonijn en quinoa

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?