Mon chou met aardbeien en Oreo cookies

monchou
Oreo koekjes, dat zijn van die koekjes, waar ik met een grote boog omheen loop. Ik vind ze er niet smakelijk uitzien en gewoon niet lekker.
Maar wist je dat deze koekjes al meer dan een eeuw bestaan?
In 1912 kwam dit koekje in Amerika al op de markt.
Google maar eens op Oreo, je krijgt de lekkerste gerechten met deze koekjes.
Oké, wie ben ik? Toch maar eens aan de slag met dit koekje.
Ps. Ik moet bekennen dat ze in een dessert wel erg lekker zijn.

KLIK HIER voor recept:Mon chou met aardbeien en Oreo cookies

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?