Pizza zooltjes

klaar
Jaaa het is weer vrijdag! Tijd voor een hapje bij de vrijdagmiddag borrel.
Ik heb lekker veel pizza zooltjes gemaakt. Ze lijken op zooltjes, vandaar dat ik ze deze naam heb gegeven.
Nu maar hopen dat er niet te veel (halve) zooltjes komen borrelen!

Prettig weekend!

KLIK HIER voor recept: Pizzazooltjes

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?