Tomaatjes tarte tatin met verrassing.

cherrytaart
Tomaatjes tarte tatin met verrassing.

Op dit moment ben ik nogal van de cherry tomaatjes.
Het zijn echte smaakbommetjes, ik verwerk ze daarom ook graag in allerlei recepten.
Momenteel zijn er behoorlijk veel verschillende soorten en kleuren te koop. Groen, geel, oranje, zebra, donkerrood, allemaal even lekker. Toch vind ik ze warm het smakelijkst.
In deze taart heb ik de tomaatjes gevuld met gekruid gehakt, kruiden en kaas.
Aan de buitenkant zijn alleen de prachtige tomaatjes zichtbaar, maar neem je een hap…… Yummie!

KLIK HIER voor recept: Tomaatjes tarte tatin met verrassing

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?