Ben jij net als ik, ook zo dol op geitenkaas?
De basis van kwaliteit geitenkaas begint natuurlijk met goede verse geitenmelk.
Al ruim 20 jaar kan de Bettinehoeve vertrouwen op haar melkleveranciers. Inmiddels zijn dat er circa 40.
Ik werk graag met de producten van de Bettinehoeve. Ze hebben een enorm assortiment aan producten.
En wat nu zo leuk is, is dat ik een overheerlijke mand gevuld met geitenkaas mag verloten.
Wat je moet doen? Like mijn facebook pagina deel deze met je vrienden, en vertel jouw lekkerste gerecht met geitenkaas.
Op 10 september maak ik de winnaar bekend.
Recepten met geitenkaas:
KLIK HIER voor: Fruitige salade met geitenkaas en blauwe bessen dressing
KLIK HIER voor: Aubergine, worteltaartje met geitenkaas
Eigenlijk eet ik veel te weinig geitenkaas gewoon omdat ik geen recepten weet. Maar vind het heerlijk dus moet op het Internet maar eens neuzen voor heerlijke recepten als ik win
LikeGeliked door 1 persoon
Mijn favoriete recept is Stamppot Bietjes,met oude geitenkaas,een gefruit uitje en appel.
LikeGeliked door 1 persoon
Ik vind quiche met geitenkaas, dadels en spinazie echt goddelijk! (jammer genoeg is het niet zo gezond volgens mij)
LikeGeliked door 1 persoon
Een hartige taart met prei vijgen en geitenkaas!
LikeGeliked door 1 persoon
Quiche met spinazie,pijnboompitten en geitenkaas! Niemand kan stoppen met eten 🙂
LikeGeliked door 1 persoon
Een opgerolde wrap met geitekaas, zongedroogde tomaatjes, lenteui, en slierten courgette met honingmosterd dressing!
LikeGeliked door 1 persoon
heerlijke geitenkaasommelet met spinazie: ommelet maken in de pan, met geitenkaas, plakjes bacon, beetje honing. Dan op het bord de helft beleggen met gekookte spinazie. Dubbelvouwen, en eet smakelijk; smullen gegarandeerd!
LikeGeliked door 1 persoon
Ik hou erg van geitenkaas.
Risotto met geitenkaas, gerookte zalm en spinazie, is een erg lekker recept.
Recept =
Bereidingswijze
Maak bouillon met het water en de blokjes.
Fruit het uitje zachtjes uit in wat olijfolie in een kookpan met dikke bodem.
Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben.
Voeg een deel van de bouillon toe en laat lekker pruttelen onder af en
toe roeren.
Slink intussen in een andere pan de gewassen spinazie.
Als de rijst droog begint te worden, steeds een nieuw deel van de
bouillon toevoegen,
net voordat de rijst gaar is (na ca. 20 minuten) de spinazie, de reepjes
zalm en de geitenkaas erdoor roeren,
nog even laten doorwarmen zodat de kaas de rijst lekker romig maakt.
Lekker met gemengde sla.
LikeGeliked door 1 persoon
Hallo Annie gefeliciteerd! Je bent de gelukkige winnares van het kaasmandje.
Geef je even je adres door op info@smulboks.nl. Dan komt het mandje via de Bettine hoeve naar je toe.
LikeLike
Spagetti met erwtjes, geitenkaas, gebakken uitjes en wat knoflook en tijm erdoor. Smullen
LikeGeliked door 1 persoon
donkermeergranen stokbrood beetje olijfolie verse basilicum en pak geitenkaas beetje honing eroverheen in de oven paar minuten en smullen
LikeGeliked door 1 persoon