Ben jij net als ik, ook zo dol op geitenkaas?

bettinehoeve
Ben jij net als ik, ook zo dol op geitenkaas?

De basis van kwaliteit geitenkaas begint natuurlijk met goede verse geitenmelk.
Al ruim 20 jaar kan de Bettinehoeve vertrouwen op haar melkleveranciers. Inmiddels zijn dat er circa 40.

Ik werk graag met de producten van de Bettinehoeve. Ze hebben een enorm assortiment aan producten.
En wat nu zo leuk is, is dat ik een overheerlijke mand gevuld met geitenkaas mag verloten.
Wat je moet doen? Like mijn facebook pagina deel deze met je vrienden, en vertel jouw lekkerste gerecht met geitenkaas.

Op 10 september maak ik de winnaar bekend.

Recepten met geitenkaas:

KLIK HIER voor: Fruitige salade met geitenkaas en blauwe bessen dressing

salade

KLIK HIER voor: Aubergine, worteltaartje met geitenkaas

86

 

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

11 gedachten over “Ben jij net als ik, ook zo dol op geitenkaas?

  1. heerlijke geitenkaasommelet met spinazie: ommelet maken in de pan, met geitenkaas, plakjes bacon, beetje honing. Dan op het bord de helft beleggen met gekookte spinazie. Dubbelvouwen, en eet smakelijk; smullen gegarandeerd!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik hou erg van geitenkaas.
    Risotto met geitenkaas, gerookte zalm en spinazie, is een erg lekker recept.

    Recept =

    Bereidingswijze

    Maak bouillon met het water en de blokjes.
    Fruit het uitje zachtjes uit in wat olijfolie in een kookpan met dikke bodem.
    Voeg de rijst toe en roer tot alle korrels een glimmend laagje hebben.
    Voeg een deel van de bouillon toe en laat lekker pruttelen onder af en
    toe roeren.
    Slink intussen in een andere pan de gewassen spinazie.
    Als de rijst droog begint te worden, steeds een nieuw deel van de
    bouillon toevoegen,
    net voordat de rijst gaar is (na ca. 20 minuten) de spinazie, de reepjes
    zalm en de geitenkaas erdoor roeren,
    nog even laten doorwarmen zodat de kaas de rijst lekker romig maakt.
    Lekker met gemengde sla.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: