Zomerse witlof salade

witlof goed
Vroeger had ik echt een hekel aan witlof, warm of koud. Ik weet nog dat mijn moeder dan vertelde: “Ach, ik had vroeger ook een hekel aan witlof, en nu smul ik ervan”.
Ja, ja! Ja dus!
Het maken van deze witlofsalade is het aanraden waard. Het is een frisse salade met een krachtige smaak.

KLIK HIER voor recept: Zomerse witlof salade

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?