Rijst met kip en kerrie van mams

kippppkerrie

Rijst met kip en kerrie is echt een lekker recept voor doordeweeks.
Je hebt het binnen 30 minuten op tafel.
Ik heb veel kip met kerrie gegeten, met appel, banaan, ananas, peer, boontjes, walnoten, cashewnoten………..
Allemaal prima, maar de kipkerrie van mijn moeder blijft toch het lekkerste!

KLIK HIER voor recept:

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?