Lekker alles in 1 pan

pruttel2

Sorry mevrouw, hij is toch echt total loss. Help, ik kan niet zonder mijn mobieltje.

Nou, dan moet je net mij hebben. Ik ben een poffertje op het gebied van mobieltjes uitzoeken. Ik ben er werkelijk waar de hele dag zoet mee geweest. Dacht ik dat ik klaar was, is mijn simkaart te groot of zo iets. Nouja, morgen weer een dag. Kijk dan is het een dag voor een  “alles in 1 pruttelpannetje”.

 

KLIK HIER voor recept:

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?