Lekker alles in 1 pan

pruttel2

Sorry mevrouw, hij is toch echt total loss. Help, ik kan niet zonder mijn mobieltje.

Nou, dan moet je net mij hebben. Ik ben een poffertje op het gebied van mobieltjes uitzoeken. Ik ben er werkelijk waar de hele dag zoet mee geweest. Dacht ik dat ik klaar was, is mijn simkaart te groot of zo iets. Nouja, morgen weer een dag. Kijk dan is het een dag voor een  “alles in 1 pruttelpannetje”.

 

KLIK HIER voor recept:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: