Ai, lekker begin van het weekend

image

Ja als het mis gaat, dan gaat het goed mis. ik was goed op dreef met mijn “vrijmibo hapje” ( vrijdag middag hapje). Alles op de foto gezet, recept geplaatst.  Oeps…. stap ik verkeerd!…. weg hapje.

Ik maak het hapje morgen opnieuw. Ps. we komen even bij jullie borrelen en happen.

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?