Al vroeg uit de veren, breakfast catering

cate

Hallo Miranda! “Wat eten we vandaag”. Ik hoor het dagelijks. Echt leuk.
Nu lijkt het net, of ik de hele dag mijn familie aan het vetmesten ben.
Ha ha, ze klagen niet hoor! Maar ik heb ook gewoon een cateringservice. kijk eens op mijn site.

www.smulboks.nl

Of bel gewoon even. catering naar wens.

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?