Luikse balletjes met friet

Luikse balletjes2

Deze balletjes stonden al een tijdje op mijn to-make list. Zoals de naam al verraad komen de balletjes uit de Belgische stad Luik. Ze worden ook wel boulet sauce lapin of boulet sauce chasseur genoemd.
Het Luikse streekgerecht kent vele varianten. Persoonlijk vind ik deze variant erg lekker.
Maar dan natuurlijk met veel saus en Belgische frieten!

KLIK HIER voor recept:

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?