Boeren preisoep

boerenpreisoep

“Kan je niet een keer een lekkere soep maken”, was de vraag.
Soep op zaterdag is altijd goed, in de meeste families is de zaterdag een dag van sporten, tuinieren, inkopen doen enz.
Wat is het dan niet lekker makkelijk, dat er een grote pan met soep op het fornuis staat, waar iedereen uit kan scheppen.
Deze zaterdag eten we op verzoek boeren preisoep.

KLIK HIER voor recept:

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?