
21 September. Wellicht moeten velen er nog niet aan denken, maar we moeten er toch echt aan geloven: de herfst is officieel begonnen. En als ik aan herfst denk, denk ik aan hazelnoten.
Dus, op naar mijn geheime hazelaars.
En wat denk je? een nat pak, maar geen hazelnoten.
Maar zo snel geef ik het niet op hoor!
Die herfstcake komt er vandaag! En zeg nou zelf: best wel een lekker begin van de herfst toch?
Oja, en wat zo leuk is, Ik mag van Marcipano, onder mijn lezers, een heerlijk pakket weggeven.
En wel: 4 hazelnoot truffels, 2 potten smeerbare marsepein Mokka/Hazelnoot en een kookboekje met tips voor smeerbare marsepein.
Wat je moet doen? Gewoon mijn site liken verder niets.
KLIK HIER voor recept:
Gepubliceerd door SmulBoks
Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen.
Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn.
Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden.
Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien.
Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s.
Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten.
Culinaire groet Miranda Boks
Bekijk meer berichten