Sloppy Joe

slappy joe 1

De eerste keer dat ik een Sloppy Joe bestelde was in New York. Ik wist eigenlijk niet wat me te wachten stond. Mijn man en ik waren net klaar met de “Vife borow bike tour”. En een honger dat we hadden. We doken na de eindstreep gelijk een “Sloppy” tentje in. Nou dan ook maar de Joe.

Wat een heerlijk broodje, vooral als je niet te veel op je tafelmanieren hoeft te letten.

KLIK HIER voor recept

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: