Sloppy Joe

slappy joe 1

De eerste keer dat ik een Sloppy Joe bestelde was in New York. Ik wist eigenlijk niet wat me te wachten stond. Mijn man en ik waren net klaar met de “Vife borow bike tour”. En een honger dat we hadden. We doken na de eindstreep gelijk een “Sloppy” tentje in. Nou dan ook maar de Joe.

Wat een heerlijk broodje, vooral als je niet te veel op je tafelmanieren hoeft te letten.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?