Luxe stamppot rauwe andijvie

stampot11

Mijn vader lust geen stamppot. Dus vroeger aten wij het zelden. Alleen bij opa en oma en als pa niet thuis kwam eten. Gelukkig heb ik echte “stamppot addicts” in huis. Als ik nu stamppot maak vries ik vaak een extra maaltje in voor mijn moeder. Dus mam, warm voor pa de nasi maar op, er ligt hier een lekker maaltje op je te wachten.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?