Luxe stamppot rauwe andijvie

stampot11

Mijn vader lust geen stamppot. Dus vroeger aten wij het zelden. Alleen bij opa en oma en als pa niet thuis kwam eten. Gelukkig heb ik echte “stamppot addicts” in huis. Als ik nu stamppot maak vries ik vaak een extra maaltje in voor mijn moeder. Dus mam, warm voor pa de nasi maar op, er ligt hier een lekker maaltje op je te wachten.

KLIK HIER voor recept

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: