Eindelijk mijn bamisoep!

bamisoep1

Elke vrijdag maak ik een boodschappenlijstje. “Wat willen we eten deze week, suggesties?”.

5 Van de 10 keer krijg ik van mijn man het antwoord: “ de bamisoep van je moeder”.
Klopt, het is al wel 15 jaar geleden maar die bamisoep, was wel zo lekker.
Zo lekker….. en zo geheim, dat mijn moeder het recept niet meer kan vinden.

Dus bij deze mijn geheime recept! Lees snel, want binnen 5 minuten haal ik het van de site!!!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?