Paddenstoelen meringue

2paddestoelen

Schuimpjes of meringue maken is echt niet moeilijk. Moet je mij horen.
Tot vorige week, kon ik niets worden met dit eiwit schuim.  Toch maar eens strikt gehouden aan de basisregels.
En jawel hoor, grote stevige pieken in prachtig schuim. Vorige week heb ik al witte paddenstoelen gemaakt. En, omdat ik de smaak te pakken heb gekregen, vandaag de rode.

Ps. de basisregels staan in het recept

KLIK HIER voor recept: rode paddenstoelen

KLIK HIER voor recept: witte paddenstoelen

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?