Zuurkoolschotel met gehakt en verse groenten

Het is lang geleden dat we zuurkool hebben gegeten. Terwijl we aan het eten zijn denk ik: “waarom eten we eigenlijk niet vaker zuurkool?”

Je kan het een dag van tevoren alvast klaarmaken,  je kan het de dag erna weer opbakken,

Je kan het invriezen en je kan eindeloos variëren met zuurkool!

Oja, en we zijn er allemaal dol op. Toch eens vaker zuurkool op het menu.

KLIK HIER voor recept en instructiefilmpje

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?