Nasi zonder pakje maar wel met fratsen

nas1

Woensdagavond staat de hele familie ( nouja, hele??) in het volleybalveld.
Dat betekent: vroeg eten en vooral niet te zwaar, anders komen ze niet boven het net uit.
Nou, dan eten we toch nasi. Maar geen kant en klare pakjes hoor.
Ja, misschien wel zo makkelijk, pakje, zakje, groentepakketje….. maar ik vind het niet zo lekker.
Deze nasi vergt misschien iets meer tijd, maar dat is dan ook te proeven.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?