Broodje knapperige rollade met bacon en ketjapsaus

h1

Elke dinsdag is het hier net “man bijt hond”. Mijn vriendin komt langs om de week door te nemen. Maar dan gaat ze eerst even langs de visboer voor 2 lekkerbekjes.

Zondagavond kreeg ik een berichtje: Ik kom morgen oké? Ps. de visboer staat er niet op maandag, nog ideeën?
Natuurlijk, ik leg de rollade al vast in de oven!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?