Superblij met mijn nieuwe werkplek

Ik ben echt superblij met mijn nieuwe werkplek. De laatste puntjes zijn op de i gezet.

Toen ik een aantal maanden geleden bij Oudman keukens in Assen naar binnen stapte, zag ik mijn Italiaanse droomkeuken van Zampieri Cucine al staan. Nog geen kwartier later zaten we aan de koffie om mijn wensen te bespreken.
Als grote fan van Masterchef ging ik natuurlijk voor de apparatuur van AEG.

Ik mocht al graag in mijn keuken staan, maar ben er momenteel niet meer uit te krijgen.

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?