Locket’s Savoury ( sandwich met peer en Stilton)

sandwich stilton

Een savoury is de laatste gang van een traditioneel  Engels diner.  Een kleine sandwich om je smaakpupillen voor te bereiden op de drank die erna geschonken gaat worden.

De Locket’s savoury werd geserveerd in en beroemd restaurant/ gentleman’s club in Londen, met de naam Locket’s Restaurant. Vandaar de naam.

Nou, we moeten de hele avond nog, dus gaan we voor de sandwich met een kopje soep.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?