Cupcakes voor kleine prinsesjes

cup1

Wat zo leuk is van mijn werk, dat je af en toe terug kan gaan in de tijd. Wat wil je later worden schat? “Ik word prinses, of superheld!”.
Ik hoef mijn prinses niet meer naar school te brengen in een rose kostuum met een grote schaal cupcakes.
Mijn prinses is inmiddels uitgegroeid tot superheld in cupcakes eten. Het waren toch 40?

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?