Cupcakes voor kleine prinsesjes

cup1

Wat zo leuk is van mijn werk, dat je af en toe terug kan gaan in de tijd. Wat wil je later worden schat? “Ik word prinses, of superheld!”.
Ik hoef mijn prinses niet meer naar school te brengen in een rose kostuum met een grote schaal cupcakes.
Mijn prinses is inmiddels uitgegroeid tot superheld in cupcakes eten. Het waren toch 40?

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

2 gedachten over “Cupcakes voor kleine prinsesjes

  1. Geen recept? Ik was benieuw hoe je de kroontjes maakte en het toefje. Aangezien jij altijd makkelijke recepten hebt die ik aankan, was ik daar er benieuwd naar …..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: