Broodbollen met stoofvlees

9

Wat een drukke dag vandaag. Wat ben ik dan blij met mijn maaltjes uit de vriezer.
Ik maak altijd extra veel van stoofvlees, dus ook van mijn eigen stoofvlees met speculaas.
Als de rest van de familie uitbuikt, dan begin ik aan mijn invries ritueel. Ja de familie lachen, maar ze hebben er weer heerlijk van gegeten.
Ps. de broodbollen zijn ook heerlijk met hachee 1818, die binnenkort weer volop te koop, van de Maallust.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

One thought on “Broodbollen met stoofvlees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: