Risottoballetjes porcini met mozzarella vulling

ris1

Het openhaardhok zit weer vol, de winter kan beginnen. En na al dat hout stapelen zijn deze balletjes zeker verdiend.

Risotto porcini, de lekkerste risotto die ik ken. Porcini is eekhoorntjesbrood. Deze paddenstoel heeft een nootachtige smaak. Voor de risotto gebruik ik gedroogde porcini die ik een uur voor gebruik even in een kopje water wel.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?