Tagliatelle met Italiaans stoofvlees

tag2
Stoofpotjes, zo lekker en zo makkelijk. Je kunt het de dag, of zelfs de avond van tevoren maken.
De voorbereiding kost max. 30 minuten. Deksel op de pan en gewoon laten pruttelen.
Dus even voor de koffie het geheel in de pan. En tegen de tijd dat het tijd is om naar bed te gaan, is het klaar.

De volgende dag hoef je voor dit gerecht alleen nog maar een pasta te koken en een flesje open te trekken.

KLIK HIER voor recept

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: