Gehaktkrans om het weekend in te luiden

vrijmibokrans

En voor dat je het in de gaten hebt is het al weer vrijdag. Tijd voor een VrijMiBo hapje.

Nog snel even mijn werk afmaken, krans in de oven zetten, het weekend staat al te trappelen om binnen te komen.

Geniet er van!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

One thought on “Gehaktkrans om het weekend in te luiden

  1. Dat ziet er heel goed uit! Mijn vriend is dol op gehakt. Dat zou dus hier een toppertje zijn. Ook goed om dat stappenplan erbij te doen met foto’s. Dat kan wel eens handig zijn voor zulke gerechten! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: