Schorseneren met peterselie saus en een vleugje kerrie

schors

Schorseneren (Scorzonera hispanica) ook wel de winterasperges genoemd.
Schorseneren eenmaal geschild hebben ze ook wel wat weg van asperges. Ze hebben toch duidelijk een andere smaak en zijn veel steviger.

En had je al een hekel aan asperges schillen, dan zal het schillen van schorseneren nooit je hobby worden.
Maar eenmaal gegeten, ben je dit klusje snel vergeten.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?