Snertweer

 

snert11

De stappenteller gaf om 15.00 nog geen  150 meter aan. Dus we moesten eraan geloven. Maar het weer……… Nou vooruit even tussen de buien door. Sorry waar tussen door?

Midden op de es, geen boom om te schuilen, begon het natuurlijk te stortregenen.

Wat is het dan lekker thuiskomen, haardje aan, droge kleren en alleen nog maar snert in mijn bord!

Snert met draadjesvlees en droge worst

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?