Houthakkerspannetje

houthakkerspannetje

Hoor de wind waait door de bomen was het toch? Of was het hoor hoe de storm over het land heen raast?

De heren van de gemeente waren vanmorgen al vroeg bezig met zagen en ruimen. Nou makkers staakt uw wild geraas en kom lekker naar huis, het houthakkerspannetje staat al in de oven.

Klik hier voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?