Even een pizzaatje happen

pizza.gif

“Wat eten we vandaag”. Nou vandaag even geen zin om te koken.

Ik heb zin in pizza, en die wil ik nu eens niet zelf klaarmaken.
Ik ben gek op simpele pizza’s, zoals de “Pizza Buffelina” van Bella Sardegna in Roden.
Nr. 168 met Parmaham, rucola, buffelmozzarella en Parmezaanse kaas, niets meer niets minder. Oké iets meer knoflook.

Altijd leuk om daar te zitten. Het is een top restaurant voor jong en oud met een uitgebreide kaart.

De gerechten zijn heerlijk en zien er altijd zeer verzorgd uit.
Het personeel is jong, vriendelijk en super service gericht.

inrichting bella

We hebben weer heerlijk gegeten in dit gezellig ingerichte restaurant met open keuken ( ik ben gek op open keukens).

bella sardegna
En de prijs die is zeker redelijk te noemen.

We komen graag terug. CIAO

logo bella sardegna

 

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?