Lauw-warme eendenborst salade met stoofpeertjes

eendenborstfilet

Lauw-warme eendenborst salade met stoofpeertjes

Eendenborst is de laatste jaren een steeds populairder stukje vlees geworden. Mijn eerste eend at ik als klein meisje bij de chinees, Peking eend.  Afschuwelijk vond ik het. Ik had mijzelf voorgenomen dat ik dan ook nooit, maar ook noooooooit meer eend ging eten.

Jaren geleden kreeg ik geroosterde eend voorgeschoteld, Ik vond het niet netjes om te weigeren, dus toch maar uit fatsoen een hap genomen. En wat denk je?

Heerlijk!

 

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?