Pollo ala Miranda

pollo alla Miranda

Pollo ala Toscane is een beroemd kipgerecht, jawel …. uit Toscane. Pollo ala Miranda is een kipgerecht, jawel uit de keuken van Miranda. 15 jaar geleden ben ik met een origineel Italiaans recept begonnen. Nu jaren later is van dit recept maar weinig overgebleven.  Bij ons thuis vinden we deze veel smakelijker.

Vandaar dat deze “Pollo” mijn inzending is voor het foodblogevent van november 2015. Dit event wordt iedere maand georganiseerd door een andere blogger, die een thema kiest waaromheen men dan kookt. Deze maand is Lekker Happen de organisator en is het thema ‘gerechten uit de oven’.

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?