Een lekker warm drankje

chocolade1.gif

Wat kan een lekker warm drankje toch heerlijk zijn op een koude dag als vandaag.
Ik ben een beetje aan het experimenteren gegaan. Over het resultaat ben ik super tevreden.

Een pittige chocolademelk met boerenjongens, rode peper, anijs, kardemom en natuurlijk boerenjongens.

Hebben jullie ook een lekker recept voor een warm drankje?

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?