Hongaarse goulash met Drentse gastvrijheid

Goulash klaar 1

Het was de bedoeling, om gewoon mijn eigen lekkere Hongaarse goulash te maken. Goulash met rijst voor 4 personen, en voor de liefhebber misschien nog een maaltje in de vriezer.

Staat alles al een  uur in de oven, krijg ik een appje:
“sorry mam …. vergeten te vertellen, ik neem …. mee.

En daar ga ik, heb ik genoeg? Vast wel… of toch niet….. ?
Ja, ik weet het, mijn TIK: liever te veel dan te weinig. Dus even improviseren.
Inmiddels zijn de vrienden van mijn kinderen er wel aan gewend. Wil je mee eten dan ben je proefkonijn.

Ik heb even voorgeproefd, er zal geen konijntje klagen!

Eet smakelijk allemaal!

KLIK HIER voor recept

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?