WINNAAR: Foodblogevent november 2015

 

 pollo alla Miranda

Afgelopen maand las ik op het blog van lekker happen over het Foodblogevent, Een maandelijkse wedstrijd die van het ene naar het andere foodblog gaat. De blogger/blogster mag een thema verzinnen waarop andere bloggers/bezoekers hun recepten mogen insturen.

Ik dacht…. als ik er dan toch hieraan mee ga doen, dan in november want dan mag ik het thema voor de maand december uitkiezen, en me laten verlekkeren aan jullie recepten voor de kerst.

Joepie gewonnen met mijn Pollo ala Miranda

Ik ga nog even nadenken over het thema… ik kom erop terug.

Bedankt Daisy van Lekker Happen!

 

pollo alla Miranda

Gepubliceerd door SmulBoks

Wat leuk dat jullie een kijkje komen nemen in mijn open keuken. Ik heb geen keukengeheimen. Mijn vrienden en familie weten inmiddels, dat als ze 1 stap in mijn keuken zetten, ze automatisch proefkonijn zijn. Niet dat ze daar over klagen hoor. De enige klacht die ik het afgelopen jaar te horen krijg, is dat ze nooit gelijk mogen aanvallen, overal moet eerst een foto van gemaakt worden. Ik laat jullie namelijk stap voor stap foto’s van de bereiding zien. Verder vind je op mijn site informatie over mijn catering activiteiten en kookdemo’s. Geniet ervan en mocht je vragen hebben, laat me het weten. Culinaire groet Miranda Boks

Geef een reactie

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?