Chili con carne met een oer-Hollandse rookworst.

chili con carne klaar

Chili con carne met een oer-Hollandse rookworst.

Na het lezen van het recept begrijp ik dat jullie denken:  “Sjongejongejonge, is dit niet een beetje veel voor 4 personen?” Klop helemaal. Ik maak van deze chili altijd extra veel om in te vriezen. Maar voor ik het invries, giet ik eerst het meeste vocht weg.  Waarom?

Bekijk de tip onder het recept maar eens.

KLIK HIER voor recept

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: